Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠE ÚSPĚCHY

MISTROVSTVÍ ČR VE STT 2021 - Jasmina Jelínková a Ondřej Hrazánek se probojovali do finále a získali 4.místo. Je to veliký úspěch, kdy po několika letech se do finále probojoval pár z Jižních Čech.

MISTROVSTVÍ ČR V LATINSKOAMERICKÝCH TANCÍCH 2021- naši trenéři Ivana Lutovská a Martin Macoun jsou mistři! Suveréně vyhráli svou kategorii. 

Jasmina Jelínková a Ondřej Hrazánek získávají nejvyšší možnou taneční třídu ve své věkové kategorii.

Aneta Hrazánková získala 3. místo v online soutěži latina solo do 10 let. 

Jasmina Jelínková a Ondra Hrazánek po celý rok jsou součástí Českého Národního Týmu ve STT a v deseti tancích

Ivana Lutovská a Martin Macoun - vedou rank list a jsou v Českém Národním Týmu 

Leontina Jelínková poprvé v nové třídě A získává ve STT 4. místo

Jasmina Jelínková a Ondřej Hrazánek získávají 1. místo v Latino show dance CUP v mezinárodní soutěži se skladbou Hawai a 2. místo se show latino dance skladba Counry.

Taneční liga v Říčanech - 45. Říčanský pohár 2022 - Ivana Lutovská a Martin Macoun jsou jasní vítězové.

Mistrovství ČR ve STT - 26.2: Otrokovice. Jasmína Jelínková a Ondřej Hrazánek v své věkové kategorii obsadili 14. místo a Leontina Jelínková s partnerem 22. místo. 

 

 

 

 

Příspěvky

WDSF OPEN LONDON

Ve STT David a Jasmina obsadili 3 místo a v latině 5. místo, 

 
1. 10. 2023 | | Rubrika: NAŠE ÚSPĚCHY

WDSF SOUTĚŽE HRADEC, BRATISLAVA A OSTRAVA

Konec srpna začátek září je pro naše závodní páry velice náročné. Po absolvování soustředění všichni vyrazili na WDSF ( mezinárodní ) soutěže nejen v ČR. Jasmínka a David se vždy probojovali v obří konkurenci do finále. Vždy jako jediní zástupce ČR. Káje se podařilo v Bratislavě v latině porazit současné vítěze MČR a finalisty MČR v latině. Ivanka s Martinem v Hradci Králové svou kategorii vyhráli. Začátek sezóny se podařil excelentně. 

 
11. 9. 2023 | | Rubrika: NAŠE ÚSPĚCHY

2. MÍSTO V RANKLISTU ČSTS

Po necelém roku společného tančení David a Jasmina obsadili druhé místo v ranklistu ve STT v JUN 2. Máme radost i z umístění ve  vyšší věkové kategorii mládež, kde absolvovali jen " zkušebně " pár soutěží a již nyní patří mezi tzv. nasazené páry. Potvrdili svou pozici v Národním týmu a v Talentované mládeži. 

 
24. 8. 2023 | | Rubrika: NAŠE ÚSPĚCHY

GOC STUTTGART 2023

Díky zvýšené bonifikaci pro juniory si do Stuttgartu vyrazil pár Jasmina a David. Tato největší soutěž v Evropě je neskutečný zážitek, ale i velká výzva. Dostat se do dalších kol přes přísné postupové klíče je velký úspěch. David s Jasmínou se dostali na 25. místo v nejlepší světové konkurenci. Umístění je to krásné, ale mrzí je nepostoupení o jedno místo do top 24. Doufáme, že díky tomuto umístění budou kvalifikováni na Mistrovství světa. 

 
12. 8. 2023 | | Rubrika: NAŠE ÚSPĚCHY

NOVÁ TŘÍDA A V LATINSKOAMERICKÝCH TANCÍCH

Před 14 dny v Kroměříži z prvního místa a se samými jedničkami David a Jasmina si dojeli pro chybějících 3 body a získali třídu A. Mají tak nejvyšší národní třídu ve všech tancích. Blahopřejeme. 

 
3. 6. 2023 | | Rubrika: NAŠE ÚSPĚCHY

WDSF & SUPERLIGA MLADÁ BOLESLAV

Minulý víkend v Mladé Boleslavi se konala v sobotu WDSF soutěž a v neděli Superliga. A komu se dařilo? Jasmina s Davidem na WDSF soutěži v latině skončili v semifinále na 8. místě a ve STT se prodrali až do finále, kde byli na 5. místě. dařilo se jim i v kategorii mládež. Druhý den v Superlize v kategorii junior byli ve STT na 2. místě a v latině na 4. místě a v mládeži v STT byli jako třetí nejlepší český pár a celkově čtvrtí. Jasmínka zde byla nejmladší ze všech. Tato krásná umístění v kategorii mládež jim pomohla se dostat do nejlepší desítky v Rank listu v ČR. V jejich kategorii si své pozice stále drží a drží si i členství v Národním teamu. 

 
3. 6. 2023 | | Rubrika: NAŠE ÚSPĚCHY

SOUTĚŽÍME ....

Nejen naši trenéři vyjeli a vyhráli v zahraničí. Jasmína a David startovali v Tiraně v Albánii a bylo z toho druhé místo v Juniorech a čtvrté místo v mládeži ve STT. V latině páté místo v obou kategoriích. V Taneční lize v Prostějově startovali v mládeži a získali 4. místove STT a 10. místo v latině . Juniory už jen STT a tam to cinklo- druhé místo. Druhý den je čekala postupová soutěž v Kutné Hoře. Byli přihlášeni do třech kategorií a všechny vyhráli a ve STT získali poslední bod do kategorie A! Blahopřejeme. 

 
16. 5. 2023 | | Rubrika: NAŠE ÚSPĚCHY

1. MÍSTO BLACKPOOL A DALŠÍ ÚSPĚCHY...

Tento víkend se naši členové rozjeli do světa. V pátek Ivanka a Martin vyhráli v UK 1. místo v BLACKPOOL. Moc a moc gratulujeme a jsme na vás pyšní! David s Jasmínou se vypravili do Tirany do Albánie a ve své kategorii vybojovali 2. místo ve STT a 5. místo v LAT. Zkusili si i vyšší věkovou kategorii a vůbec to nedopadlo v konkurenci o dost starších párů špatně ve STT to bylo 4. místo a LaT 5. místo. Kája s partnerem vyrazila do Pomorie do Bulharska a přivezli 7. místo ve STT a 12 v LAT v kategorii Under 21. 

 
8. 5. 2023 | | Rubrika: NAŠE ÚSPĚCHY

MČR DRUŽSTVA BRNO

Nás oddíl je malý, takže je nemožné postavit družstva, kde je věkové omezení a ještě jej tančí tanečníci s nejvyššími třídami. Máme radost, že díky hostování můžeme tančit na MČR. Jasmína s Davidem byli v družstvu, které vyhrálo jak standardní , tak latinskoamerickou část v juniorech. Kája s partnerem posílila družstvo mládeže, které se probojovalo do finále. Ivanka s Martinem v latině získali stříbrnou medaili mezi seniory. Na parketě zářila Natálka Nováčků, naše bývalá členka, která bojovala v kategorii dospělých v latině. Na oficiální fotografie musíme ještě počkat, ale doplníme je fo galerie. 

 
27. 4. 2023 | | Rubrika: NAŠE ÚSPĚCHY

SUPER LIGA BRNO

Cinklo to! Druhé místo ve STT a šesté místo v latině. První start v kategorii mládež na lize a jen o jeden křížek Jasmíně a Davidovi uteklo finále. 

 
17. 4. 2023 | | Rubrika: NAŠE ÚSPĚCHY